Ansökan Avtalskund

Här kan du ansöka om att bli avtalskund / återförsäljare.

Mer information nedan, eller gå direkt till ansökningsformuläret här! 
 

Vi är specialister inom våra produktområden. Ett nära samarbete och en gemensam marknadsföring vinner både ni,
vi och konsumenten på. - Bättre service, snabbare leveranstid och originalprodukter till ett oslagbart pris.
- Det ger en stabil kundkrets, ökad vinst och lägre antal reklamationer.  

 

Driver du en bilverkstad, ett åkeri eller annan verksamhet som ofta har behov av reservdelar löpande? 
Är du grossist och önskar uttöka ditt sortiment av reservdelar utan att binda kapital i lager? 


- Kontakta då oss! Vi erbjuder förmångliga avtal för där du redan vid andra beställning erhåller din rabatt. på hela ordervärdet (även på rabatterat sortiment).
Observera att alla inte blir beviljade som avtalskunder - Du måste bli godkänd i en sedvanligt kreditkontroll eller inte ha ett negativt rykte inom branschen, då du direkt kommer att assosieras med våra produkter.

 

Vi kommer att rekommendera er för våra kunder i de fall då vi inte kan leverera eller hjälpa kunden och då är det ytterst viktigt för oss att ni inget ett seriöst intryck och behandlar kunden som om det vore er bästa kund.
Det är mycket viktigt för oss att ni är seriösa i ert arbete och besitter den kunskap som krävs för respektive produkt. 
För avtalskunder som driver bilverkstad & bilskrot kommer vi per automatik rekommendera er för kunder som bor eller befinner sig i er närhet, vilket betyder att det kan komma att öka ert kundflöde och leda till fler jobb.


Givetvis är det 100% kostnads- & bindningsfritt att både ansöka och att vara avtalskund. Där finns med andra ord bara fördelar.
 

En gemansam marknadsföring ger ökade affärer

Vi storsatsar just nu på att marknadsföra oss mer och bättre, samtidigt som vi för närvarande knyter nya och stärkta band med leverantörer inom EU för att kunna erbjuda ett större utbud och nya produktkategorier. 
Satsningarna, tillsammans med vårt nya stora kundflöde, ger både oss och er stora förelar inför framtiden. Vi kommer kunna erbjuda er och era kunder fler originalprodukter till priser som ingen annan kan matcha. Det innebär att vi inte bara kommer hänvisa kunder till er, men priser och kvalitet på våra produkter kommer också leda till att ni säljer in fler jobb och får färre reklamationer. Vi å andra sidan önskar gärna att ni skapar en valfri länk, på valfri undersida till oss.  


Ju mer du handlar, ju billigare blir det

Precis som hos de flesta andra grossister och återförsäljare så ska du bli premierad baserat på hur mycket du väljer att beställa. Hos oss spelar det dock ingen roll vilka summor du handlar för, utan hur ofta du anvämder oss och våra produkter. För varje order ökar du din procentuella rabatt. Givetvis väljer du själv om du vill förmedla ditt pris till kund och på så vis har lättare att sälja in jobben, eller så väljer du att nyttja din rabatt som en extra inkomst. 

 

Vi ger er kunder 

Vi är just nu i en stark tillväxtfas och allt fler kunder väljer att beställa sina reservdelar hos oss, vilket givetvis är riktigt kul men också tydligt bevis på att vi är på väg i rätt riktning. Att tänka på är att vår webshop nyligen är lanserad, så ju längre tiden går, ju mer kommer vi synas i sociala medier, på Google och övriga medier. Driver du en bilverkstad och kan ta emot fler jobb? Vi har kunder (både privat, företag & myndigheter) från Ystad i söder till Haparanda i Norr, hela Norge och i vissa övriga delar av Norden. Finns en av våra avtalskunder i närheten av vår kund så kommer vi per automatik att rekommendera att ni utför jobbet åt kunden. 

 

Unika rabatter & speciella kampanjer 

Vi kör kontinuerligt kampanjer på lite olika produkter som är tillgängligt för alla. Våra avtalskunder erhåller dock ytterligare kampanjer och rabattkoder som ingen annan får ta del utav.
Förutom ett lågt pris ger vi dig extra trygghet med generösa garantier. Ni har 12 månaders garanti på alla våra insug, dieselpumpar, dieselspridare, turboaggregat & växellådor - Ytterligare ett verktyg för att lättare sälja in ett jobb.

 

Övrig information

För att behålla din procentuella rabatt krävs det att du gör minst sex beställningar per halvår (dvs. i snitt en order per månad). Denna regeln gäller inte om ni väljer att ha en länk på er hemsida till vår webshop (På valfri position, dock ej i sidfoten). Skulle du mot all förmodan inte beställa produkter på 6 månader pga. lågsäsong, sjukdom eller liknande och inte heller vill publicera vår länk på hemsidan så är du givetvis välkommen att ansöka på nytt. När du blir en godkänd avtalskund så skickar vi ut ett elektroniskt avtal som ni signerar. Avtalet i sin helhet innehåller i princip bara det som står på denna sidan, men lite mer detaljerat. Det är som sagt helt kostnadsfritt och ni kan när som helst välja att köpa era delar hos annan aktör utan att det påverkar ert avtal. 

 

Observera att en "ansökan om avtalskund" aldrig är bindande.

 

För mer information, vänligen kontakta oss per e-post eller kontaktformuläret nedan.

Info@dieselspecialisten.com

Ni kan givetvis även ringa oss på telefon: 010 139 19 30  Ansökningsformulär - Avtalskund

Namn
Ev. Företagsnamn
Adress
Postadress
Telefon
E-post
Personnummer
 
Meddelande


Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter