Dieselpump, insprutningspumpar till bil, lastbil, industri & lantbruk

Nedan hittar du våra mest sålda dieselpumpar till din bil. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er kontakta oss via mejl eller telefon. Hittar du inte ​dieselpumpen till din bil? Kontakta oss! Alla våra dieselpumpar finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Kontakta oss per e-post eller chatt för att erhålla en offert.

 

 
En dieselpump från Dieselspecialisten är en renoverad insprutningspump med 1 års garanti, där din gamla dieselpump lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselpumpar, men har givetvis även fabriksnya original dieselpumpar för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselpump till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga insprutningspump
 

Hittar du inte rätt dieselpump? Vänligen kontakta oss för pris och lagerstatus.

Kontakta oss

Våra renoverade dieselpumpar blästras, rengörs och kontrolleras dieselpumpen noggrant, felsöks och samtidigt kontrollerar om sprickor eller övriga defekter försvårar eller omöjliggör en renovering. När felen på insprutningspumpen är åtgärdade så byts alla slitdelar ut, nya packningar och packboxar monteras.

Dieselpumpen testkörs i bänk (simulator) under olika förhållanden och varvtal för att garantera full funktion och att dieselpumpen är helt fri från läckage. Renoveringarna utförs i en av våra ledande Bosch, Delphi, Siemens & Denso-auktoriserade fabriker, där renlighet i fabrikerna och kvalitet på produkterna varit grundprinciperna i över 60 år inom branschen. Våra produkter är auktoriserade av Bosch, Delphi, Siemens & Denso, och vi använder enbart fabriksnya originaldelar. När produkten anses hålla samma (eller i vissa fall bättre) funktion än en fabriksny original, packeteras den i en speciell påse som håller fukt, kyla/värme, damm och annan smuts borta från pumpen. Dieselpumpen packas sedan i en låda med packmaterial som i princip omöjliggör transportskador. 

Ett vinnande koncept som möjliggjort att mindre än 0.5% av alla reklamationer är produkt- eller produktionsfel. Du har med andra ord många och trygga mil framför dig med en dieselpump från Dieselspecialisten.

 

 

En dieselpump från Dieselspecialisten är en renoverad insprutningspump med 1 års garanti, där din gamla dieselpump lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselpumpar, men har givetvis även fabriksnya original dieselpumpar för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Våra renoverade Insprutningspumpar är renoverade med fabriksnya originaldelar och håller därmed alltid minst originalkvalitet. Fabriken som tillverkar och renoverar våra dieselpumpar är auktoriserade av Bosch, Siemens, Denso samt Delphi och har över 60 års erfarenhet i branschen.

Skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselpump till dig så kan vi erbjuda dieselpumpsrenovering

Kontakta oss


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter