Insug med VDO gasreglage till Skoda

 

Här listas en del av våra mest sålda insug till Skoda. Ett insug från Dieselspecialisten är ett renoverat insug med 36 månaders garanti. Våra insug är renoverade med fabriksnya delar och håller därmed alltid originalkvalitet, Vi levererar insug med eller utan VDO motor.

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade insug, men har givetvis även fabriksnya för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Vi tar alltid ditt gamla insug i inbyte som stomme, det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. 

 

 

 

Hittar du inte insuget du söker? Vänligen kontakta oss! Alla våra Insug finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Hittar du inte rätt product på hemsidan ber vi er kontakta oss för att erhålla en offert. 

Kontakta oss

 

 

 

 

 

Nya & Renoverade Insug inkl VDO motor.

 

Ett insug från Dieselspecialisten är ett renoverat insug med 36 månaders garanti, där ditt gamla insug lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. 

 

 

 

Insug, Renoverade insug, insugningsrör, Grenrör insug, Spjällhus

 

 

 

Vi har ett brett och komplett lager av främst Renoverade Insug inkl VDO motor. 

Givetvis även nya insug för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i ett insug till dig så kan vi erbjuda renovering av ditt befintliga insug

 

 

 

Insug, Renoverade insug, insugningsrör, Grenrör insug, Spjällhus

 

 

 

Renoverade motorer, Utbytesmotor, Renoverad växellåda, Utbytesturbo, Turboaggregat, Billig turbo

 

 

 

Alla våra Insug finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Hittar du inte rätt product på hemsidan ber vi er kontakta oss för att erhålla en offert. 

 

Kontakta oss

 

 

 

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter