Turbo till Seat

Våra mest sålda Turboaggregat till Seat.

Dieselspecialisten Norden AB säljer både fabriksnya & renoverade turboaggregat till SEAT - alltid 100% original och med 2 års obegränsad garanti.  

Hittar du inte produkten du söker? Vi har ett sortiment på 33.000 produkter för omgående leverans samt ytterligare över 800.000 produkter med ett par dagars leveranstid. Vi har därför ett betydligt större sortiment än vi visar i butiken. Vänligen kontakta oss så hjälper vi er med rätt produkt, pris och leveranstid!

SEAT

SEAT grundades år 1950 av Instituto Nacional de Industria (INI). Ägare var spanska staten (51 procent), sex spanska banker (42 procent) och Fiat (7 procent). SEAT är en förkortning av "Sociedad Española de Automóviles de Turismo".

Den första bilen producerades 1953 i en ny bilfabrik i frihandelszonen Zone Franca. Produktionen det första året var cirka fem bilar per dag. De första modellerna byggde på Fiat 600 och 850. Fiat lämnade Seat år 1981. Volkswagen köpte Seat år 1986 via Audi och numera har Seat många komponenter gemensamma med andra bilmodeller inom VAG-koncernen.

Den 22 februari 2018 meddelade SEAT officiellt att man bryter ut sina prestandabilar till ett eget bilmärke - Cupra. Vi säljer turboaggregat till de flesta av SEATs modeller - Varmt välkommen till Dieselspecialisten Norden AB


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter