Dieselpump Kia

 

En dieselpump till Kia från Dieselspecialisten är en renoverad insprutningspump med 1-2 års garanti, där din gamla dieselpump lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny.

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselpumpar till Alfa Romeo, men har givetvis även fabriksnya dieselpumpar för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselpump till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga insprutningspump

 

Dieselpump, insprutningspump, högtryckspump, renovering dieselpump, renoverad högtryckspump

 

 

Hos oss hittar du nya & renoverade dieselpumpar till bil, lastbil, lantbruk, marin & industri. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er kontakta oss via mejl, Alla våra dieselpumpar finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Kontakta oss gärna per e-post eller kontaktformuläret för att erhålla en offert.
 
Använd filtret nedan för att hitta rätt dieselpump till Kia. 
 

 

 

 

Renoverade dieselpumpar, Insprutningspumpar Kia

 

En dieselpump från Dieselspecialisten är en renoverad insprutningspump med 1-2 års garanti, där din gamla dieselpump lämnas
i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselpumpar, men har givetvis även fabriksnya original dieselpumpar för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselpump till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga insprutningspump. dieselpumpar till bil, lastbil, lantbruk, marin eller industri.

 

 

Dieselpump, insprutningspump, högtryckspump, renoverad dieselpump, renovering dieselpump

 

 

Våra renoverade dieselpumpar, Insprutningspumpar blästras, rengörs, felsöks och kontrolleras noggrant, och samtidigt söker vi efter sprickor eller övriga defekter som försvårar eller omöjliggör en renovering. Därefter totalrenoveras pumpen med nya delar. 

 

Dieselpump, insprutningspump, högtryckspump, renoverad dieselpump, renovering dieselpump

 

Dieselpumpen testkörs i bänk (simulator) under olika förhållanden och varvtal för att garantera full funktion och att dieselpumpen är helt fri från läckage.
Våra renoverade Bosch, Delphi, Siemens & Denso pumpar levereras med 1-2 års garanti beroende på pump. Alla produkter renoverad enligt originaltillverkarens specifikatiker.

 

 

 

Dieselpump, insprutningspump, högtryckspump, renoverad dieselpump, renovering dieselpump

 

 

 

 

Dieselpump, insprutningspump, högtryckspump, renovering dieselpump, renoverad högtryckspump

 

 

 

 

 

Tillbaka till toppen!

 

 

 

 

billigabildelar, reservdelar till bilar

 

 

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter