Utbytesmotor, Renoverad motor till Nissan

 

En utbytesmotor från Dieselspecialisten är en totalrenoverad, Uppgraderad motor med 24 månaders garanti samt obegränsad körsträcka. Våra renoverade motorer är renoverade enligt originaltillverkarens specifikationer, Delarna som används vid renovering är alltså fabriksnya delar. Våra motorer är totalrenoverade, Uppgraderade & förstärkta vid känsliga punkter. Motorrenovering med originalkvalitet helt enkelt!

 

Nordens största sortiment av nya, renoverade & begagnade motorer inom de flesta fordonskategorierna. 
Våra motorer levereras oftast som ett longblock men kan även levereras kompletta eller enligt era behov. Observera även att alla våra renoverade motorer är utbytemotorer, vilket innebär att vi måste ha din gamla motor stomme i retur. Vi levererar även nya, renoverade & begagnade motorer till lastbilar, bussar, lantbruk, Industri och marin. 

 

 

 

Hos oss hittar du original renoverade utbytesmotorer med 24 månaders garanti - Kör hur långt du vill utan att det påverkar garantin, För pris och leveranstid - Vänligen kontakta oss.

Kontakta oss

 

 

 

Renoverad motor

En renoverad motor från dieselspecialisten levereras med 24 månaders garanti, Obegränsad körsträcka.
Våra renoverade utbytesmotorer är renoverade enligt originaltillverkarens specifikationer, Delarna som används vid renovering
är alltså fabriksnya delar. Våra motorer är totalrenoverade, Uppgraderade & förstärkta vid känsliga punkter. Motorrenovering med originalkvalitet helt enkelt!

 

Våra renoverade motorer kan även levereras med kringutrustning så som spridare, dieselpump, turboaggregat m.m.
Alla våra motorer är utbytesmotorer, vilket innebär att vi måste ha din gamla motor stomme i retur. Och har vi inte just din motor i lager så utför vi självklart en renovering av din befintliga motor. 

 

 

 

 

 

 

 

Begagnad motor

Dieselspecalisten Norden AB levererar inte bara fabriksnya & fabriksrenoverade motorer utan även begagnade bilmotorer, lastbilsmotorer, lantbruksmotorer, marinmotorer & industrimotorer.

Vi har tillgång till flera 1000 tals begagnade motorer som vanligtvis kan skickas ut redan dagen efter beställning.
Vi har tillgång till den största, mest omfattande databasen över begagnade motorer i hela Europa, och för att kunna hålla riktigt bra priser på begagnade motorer såväl som den absolut bästa kvaliteten är en enorm fördel.

 

 

 

 

VARFÖR DIESELSPECIALISTEN NORDEN AB? 

Förutom snabb leveranstid, trygga garantier och låga priser erbjuder vi alla våra kunder teknisk expertis utöver det vanliga. Vi har ett nära och genuint samarbete med några av Europas och även världens främsta fabriker inom växellådor & motorer och kan därför erbjuda växellådor med samma kvalitet om inte bättre än original, men till ytterst konkurrenskraftiga priser. Vi sänker priserna utan att tumma på kvaliteten! Alla våra växellådor är om möjligt, förstärkta vid känsliga punkter samt uppgraderade. Det innebär att motorer som är kända för att gå sönder oftast håller bättre än om du köper den fabriksny hos original. Vi skickar lagerförda produkter samma dag, beställningsvaror normalt inom 4-6 arbetsdagar. Alla våra renoverade motorer levereras med 2 års garanti.

Vi på Dieselspecialisten har lång och gedigen erfarenhet av dieseldrivna fordon, där allt inom motorer, växellådor insug, Topplock, dieselpumpar, dieselspridare, turboaggregat, DPF etc. ingår i vårt sortiment. Tack vare ett brett och långt samarbete med Europas och världens ledande fabriker inom dieselutrustning och turboaggregat har vi snabba leveranser, generösa garantier och kunskap utöver det vanliga. Givetvis har vi även produkter till lastbilar, lantbruk, bussar och industrimaskiner. 

 

 

 

 

Välkommen till Dieselspecialisten Norden AB

Alla våra motorer finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er kontakta oss via mejl eller kontaktformuläret. 

 

Support via mail & per telefon mellan 8-17.

Kontakta oss

 

 

Renoverad motor

Renoverade motorer

Utbytesmotorer

Utbytesmotor

Motorrenovering

Motorbyte


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter