Turboaggregat, Renoverad turbo till Subaru

 

Vi levererar nya & renoverade original turboaggregat till Subaru. En utbytesturbo från Dieselspecialisten är en renoverad orignal utbytesturbo med 1 års garanti. Turboaggregaten är renoverade med fabriksnya delar och håller därmed alltid minst originalkvalitet. Efter att turbon renoverats så testkörs den i bänk för att garantera full funktion. Vid en turborenovering blästras och rengörs turbin- & avgashus. Alla "lösa" delar (lager, lagerhus, turbinhjul, kompressorhjul m.m) byts ut mot fabriksnya original och våra renoverade turboaggregat håller därför både hög och jämn kvalitet.

Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade turboaggregat, men har givetvis även fabriksnya för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå.

 

 

 

 

Hittar du inte turbon du söker? Att den inte finns i vår webshop innebär inte nödvändigtvis att vi inte har ett turboaggregat till din bil i sortimentet. Sök på ditt originalnummer med hjälp av sökfunktionen eller kontakta oss enligt nedan för pris och leveranstid.

 

Använd filtret nedan för att hitta rätt turboaggregat till Subaru

 

 

 

 

Nya & Renoverade turboaggregat till Subaru

 

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade turboaggregat, men har givetvis även fabriksnya turboaggregat för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Vid en turborenovering blästras och rengörs turbin- & avgashus. Alla "lösa" delar (lager, lagerhus, turbinhjul, kompressorhjul m.m) byts ut mot fabriksnya delar, våra renoverade turboaggregat håller därför både hög och jämn kvalitet.

 
Det är viktigt att du identifierar din nuvarande turbo och matcha det mot originalnummer nedan. Känner du dig osäker så är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss, så besvarar vi dina frågor. Klicka här för att se hur man identifierar ett turboaggregat.

 

Våra turboaggregat är alltid nya eller renoverade original. Du bör alltid jämföra originalnummerna med din nuvarande turbo för att garantera att turbon passar ditt fordon. Behöver du hjälp att ta fram det korrekta turboaggregatet till din bil, lastbil, Lantbruksmaskin eller båt? Vänligen kontakta oss och uppge ditt registrerings- eller chassinummer eller övrig avgörnade information, +(46)010-139 19 30. Det går också bra att använda kontaktforumläret hemsidan.

 

 

 

Turboaggregat, utbytesturbo, bytesturbo, turborenovering, turbospecialisten, Ny turbo, billiga turbo

 

 

 

 

VARFÖR DIESELSPECIALISTEN NORDEN AB ?

Förutom snabb leveranstid, trygga garantier och låga priser erbjuder vi alla våra kunder teknisk expertis utöver det vanliga. Vi på Dieselspecialisten har lång och gedigen erfarenhet av dieseldrivna fordon, där allt inom motorer, insug, Topplock, dieselpumpar, dieselspridare, turboaggregat, växellådor, DPF etc. ingår i vårt sortiment. Tack vare ett brett och långt samarbete med Europas och världens ledande fabriker inom dieselutrustning och turboaggregat har vi snabba leveranser, generösa garantier och kunskap utöver det vanliga. Givetvis har vi även reservdelar till både Diesel & Bensindrivna fordon – Bilar, lastbilar, bussar och industrimaskiner.Vi skickar lagerförda produkter samma dag, beställningsvaror normalt inom 3-5 arbetsdagar. Alla våra renoverade turboaggregat levereras med 1 års garanti. Fabriksnya med 2 år.

 

 

 

 

Välkommen till Dieselspecialisten Norden AB

Alla våra turboaggregat finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er kontakta oss via mejl eller kontaktformuläret. 

 

Support via mail & per telefon mellan 8-17.

Kontakta oss

 

 

 

 

 

 

Turboaggregat, utbytesturbo, bytesturbo, turborenovering, turbospecialisten, Ny turbo, billiga turbo

 

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter