Dieselspridare Saab

 

En dieselspridare från Dieselspecialisten är renoverad med 1 års garanti, där din gamla spridare lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny.

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselspridare, men har givetvis även fabriksnya dieselinjectorer med 2 års garanti för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en renoverad dieselspridare till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga spridare.

 

 

 

Hos oss hittar du nya & renoverade dieselspridare, injectorer till bil, lastbil, lantbruk, marin & industri. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er kontakta oss via mejl, Alla våra dieselpumpar finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Kontakta oss per e-post eller kontaktformuläret för att erhålla en offert.
 
 
Hittar du inte rätt dieselspridare till Saab? Vänligen kontakta oss för pris och lagerstatus.

Kontakta oss

 

 

RENOVERADE DIESELSPRIDARE, DIESELINJECTORER

 

En dieselspridare från Dieselspecialisten är en renoverad dieselspridare med 1 års garanti, där din gamla dieselspridare lämnas
i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny.

 

 

Dieselspridare, spridare, insprutare, Dieselspridare, spridare, insprutare

 

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselspridare, men har givetvis även fabriksnya original dieselspridare för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselspridare till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga dieselspridare. 
Dieselspridare till bil, lastbil, lantbruk, marin eller industri.

 

 

 

 

 

ALLMÄNT & BRA ATT VETA

Dieselspridare, spridare, injektorer, dieselinjektorer, dysor och insprutare är i princip alltid samma sak, förutom att spridare, injektorer och dysor är väldigt "breda" ord och används i flera olika fordonstyper och även i andra branscher. Vi har därför valt att fokusera på orden "dieselspridare" & "spridare" eftersom det mer sällan misstolkas. Observera dock att det även heter spridare till bensindrivna fordon.

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka till toppen!

 

 

 

 

billigabildelar, reservdelar till bilar

 

 

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter