Varmt välkommen att kontakta oss:     +46(0)10-139 19 30     Info@dieselspecialisten.nu

 

Dieselspridare, spridare, insprutare

Här listas en del av våra mest sålda dieselspridare. Bläddra bland våra spridare eller sök på originalnummer på dina nuvarande dieselspridare

Hittar du inte spridarna du söker? Vi har över 33.000 produkter för omgående leverans, samt ytterligare 800.000 produkter med ett par dagars leveranstid. Kontakta oss om du inte hittar rätt produkt. 

Vänligen kontakta oss för pris och lagerstatus.
E-post: Info@dieselspecialisten.nu eller per telefon: 020-170 71 01

Kontakta oss

 

 

Våra spridare är en renoverade med 1 års garanti. Dieselspridare renoverad med fabriksnya originaldelar och håller därmed alltid minst originalkvalitet. Fabriken som tillverkar och renoverar våra dieselinjektorer är auktoriserade av BoschSiemens samt Delphi och har över 60 års erfarenhet i branschen.  

 

----

ALLMÄNT & BRA ATT VETA

Dieselspridare, spridare, injektorer, dieselinjektorer, dysor och insprutare är i princip alltid samma sak, förutom att spridare, injektorer och dysor är väldigt "breda" ord och används i flera olika fordonstyper och även i andra branscher. Vi har därför valt att fokusera på orden "dieselspridare" & "spridare" eftersom det mer sällan misstolkas. Observera dock att det även heter spridare till bensindrivna fordon. Vi använder dock de andra orden också på vår hemsida eftersom vi vill att du ska hitta hit oavsett vilket ord du använder.


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter

Information

Handla