Dieselspridare, spridare, insprutare

 

Dieselspridare till bil, lastbil, buss, lantbruksmaskiner och industri. Nedan hittar du våra mest
sålda Dieselspridare till din bil. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er kontakta oss via mejl eller telefon. Hittar du inte ​dieselspridare till din bil? Kontakta oss! Alla våra dieselspridare finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Kontakta oss per e-post eller via kontaktformuläret för att erhålla en offert.

Kontakta oss

 

Dieselspridare till bil - Välj din bil längst ner på sidan

 

En dieselspridare från Dieselspecialisten är renoverad med 1 års garanti, där din gamla spridare lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselspridare, men har givetvis även fabriksnya original dieselspridare för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Våra renoverade dieselspridare är renoverade med fabriksnya originaldelar och håller därmed alltid minst originalkvalitet. Fabriken som tillverkar och renoverar våra dieselspridare är auktoriserade av Bosch, Siemens, Denso samt Delphi och har över 60 års erfarenhet i branschen.

Skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselspridare till dig så kan vi erbjuda en renovering av din befintliga dieselspridare.

 

 

 

Våra spridare är en renoverade med 1 års garanti. Dieselspridare renoverad med fabriksnya originaldelar och håller därmed alltid minst originalkvalitet. Fabriken som tillverkar och renoverar våra dieselinjektorer är auktoriserade av BoschSiemens samt Delphi och har över 60 års erfarenhet i branschen.  

 

----

ALLMÄNT & BRA ATT VETA

Dieselspridare, spridare, injektorer, dieselinjektorer, dysor och insprutare är i princip alltid samma sak, förutom att spridare, injektorer och dysor är väldigt "breda" ord och används i flera olika fordonstyper och även i andra branscher. Vi har därför valt att fokusera på orden "dieselspridare" & "spridare" eftersom det mer sällan misstolkas. Observera dock att det även heter spridare till bensindrivna fordon. Vi använder dock de andra orden också på vår hemsida eftersom vi vill att du ska hitta hit oavsett vilket ord du använder.


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter