Varmt välkommen att kontakta oss:     020-1707101     Info@dieselspecialisten.nu

 

Dieselspridare, spridare, dieselinjektor

Här listas en del av våra mest sålda dieselspridare. Våra spridare är en renoverade med 1 års garanti. Dieselspridare renoverad med fabriksnya originaldelar och håller därmed alltid minst originalkvalitet. Fabriken som tillverkar och renoverar våra dieselinjektorer är auktoriserade av Bosch, Siemens samt Delphi och har över 60 års erfarenhet i branschen.  

Bläddra bland våra produkterna eller sök på ditt originalnummer på dina nuvarande dieselspridare. Hittar du inte dieselinjektorerna du söker? Att den inte finns i vår webshop innebär inte nödvändigtvis att vi inte har spridare till din bil i vårt sortiment.

 

Vänligen kontakta oss för pris och lagerstatus.
E-post: Info@dieselspecialisten.nu eller per telefon: 020-170 71 01

Kontakta oss

 

----

ALLMÄNT & BRA ATT VETA

Dieselspridare, spridare, injektorer, dieselinjektorer, dysor och insprutare är i princip alltid samma sak, förutom att spridare, injektorer och dysor är väldigt "breda" ord och används i flera olika fordonstyper och även i andra branscher. Vi har därför valt att fokusera på orden "dieselspridare" & "spridare" eftersom det mer sällan misstolkas. Observera dock att det även heter spridare till bensindrivna fordon. Vi använder dock de andra orden också på vår hemsida eftersom vi vill att du ska hitta hit oavsett vilket ord du använder.


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter

Information

Handla