Dieselspridare, spridare, insprutare

Nya & Renoverade dieselspridare, Injectorer till alla dieseldrivna fordon. Söker du efter reservdelar till övriga fordon än bilar ber vi er Kontakta oss via mejl eller telefon. Alla våra dieselspridare finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. 

 

 
 
 
 
En dieselspridare från Dieselspecialisten är renoverad med 1 års garanti, där din gamla spridare lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade dieselspridare, men har givetvis även fabriksnya original dieselspridare för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Våra renoverade dieselspridare är renoverade med fabriksnya originaldelar och håller därmed alltid minst originalkvalitet.  Bosch, Siemens, Denso samt Delphi.

Skulle vi mot all förmodan inte få tag i en dieselspridare till dig så kan vi erbjuda en renovering av din befintliga dieselspridare.

 

 

ALLMÄNT & BRA ATT VETA

Dieselspridare, spridare, injektorer, dieselinjektorer, dysor och insprutare är i princip alltid samma sak, förutom att spridare, injektorer och dysor är väldigt "breda" ord och används i flera olika fordonstyper och även i andra branscher. Vi har därför valt att fokusera på orden "dieselspridare" & "spridare" eftersom det mer sällan misstolkas. Observera dock att det även heter spridare till bensindrivna fordon.

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter