Nya och renoverade EGR kylare till bil, Lastbil & Buss

 

Nya & renoverade EGR kylare till Audi med 24 månaders garanti. Renoverad EGR kylare där din gamla lämnas i inbyte som stomme, det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. Våra kylare är renoverade med nya delar och håller därmed alltid originalkvalitet.

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade kylare till bil, buss & lastbil, men har givetvis även helt nya EGR kylare för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. 

 
 
 
 

Hittar du inte rätt EGR kylare? Vänligen kontakta oss för pris och lagerstatus.

Kontakta oss

 

 

EGR kylare till bil, Lastbil & Buss.

 

Våra renoverade EGR kylare levereras med 24 månaders garanti, där din gamla EGR lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. 

 

 

 

Nya och renoverade EGR kylare till bil, Lastbil & Buss

 

 

 

Givetvis har vi även helt nya EGR kylare för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte kunna leverera, så kan vi alltid erbjuda renovering av din befintliga EGR kylare.

 

 

 

Nya och renoverade EGR kylare till bil, Lastbil & Buss

 

 

 

 

 

Renoverade motorer, Utbytesmotor, Renoverad växellåda, Utbytesturbo, Turboaggregat, Billig turbo

 

 

 

Alla våra EGR kylare finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Hittar du inte rätt produkt på hemsidan ber vi er kontakta oss för att erhålla en offert. 

 

Kontakta oss

 

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter