Nya och renoverade EGR kylare till Iveco

 

En EGR kylare till Iveco från Dieselspecialisten är en renoverad EGR kylare med 24 månaders garanti, där din gamla kylare lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny.

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade EGR kylare till både bil, buss & lastbil, men har givetvis även fabriksnya original EGR kylare för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en EGR kylare till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga EGR kylare

 
 
 
 

Hittar du inte rätt EGR kylare till Iveco? Vänligen kontakta oss för pris och lagerstatus.

Kontakta oss

 

 

Nya & Renoverade EGR till bil, Lastbil & Buss.

 

En EGR kylare från Dieselspecialisten är en renoverad EGR kylare med 24 månaders garanti, där din gamla EGR lämnas i inbyte som stomme. Det gör att vi kan hålla väldigt låga priser samtidigt som det är ett miljövänligare alternativ än att köpa en ny. 

 

 

 

Nya och renoverade EGR kylare till bil, Lastbil & Buss

 

 

 

Vi har ett brett och komplett lager av främst renoverade EGR kylare till både bil, buss & lastbil. 

Givetvis även fabriksnya original EGR kylare  för dom tillfällen då renoverad inte finns att tillgå. Och skulle vi mot all förmodan inte få tag i en EGR kylare  till dig så kan vi erbjuda renovering av din befintliga EGR kylare.

 

 

 

Nya och renoverade EGR kylare till bil, Lastbil & Buss

 

 

 

 

 

Renoverade motorer, Utbytesmotor, Renoverad växellåda, Utbytesturbo, Turboaggregat, Billig turbo

 

 

 

Alla våra EGR kylare finns inte i webshopen, men fler och nya produkter läggs till löpande. Hittar du inte rätt produkt på hemsidan ber vi er kontakta oss för att erhålla en offert. 

 

Kontakta oss

 

 


checkout Till Kassan
Drift & produktion:
Wikinggruppen
Produkter